Toto fórum podporuje Tapatalk
Toto fórum je zde proto aby jste si navzájem pomáhali a radili a né aby jste se navzájem uráželi.Vyvarujte se takového jednání.
Upozornění ! Na tomto fóru se nesbírají žádné statistiky a údaje o uživatelích.

oscam - nastavení

Moderátor: skyndas

Odpovědět
tomko
Příspěvky: 182
Registrován: 12 březen, 2015, 20:19
Stav: Offline

Re: oscam - nastavení

Příspěvek od tomko » 2 září, 2015, 14:00

po zadani tvoojho nevypisovalo conneced, vratil som sa nazad :(
hdenibox, openHDF-storm

petersk
Příspěvky: 230
Registrován: 17 březen, 2015, 17:13
Stav: Offline

Re: oscam - nastavení

Příspěvek od petersk » 2 září, 2015, 14:04

Skus to len s jedným CAID napr. len Skylink. Či to tak pôjde. A skús ešte sa pohrať v dvbapi s boxtypom.
Formuler F1, Xminisolo3, Xpeed LX1, OpenATV 6.0

stefan1973
Příspěvky: 2
Registrován: 19 září, 2015, 11:13
Stav: Offline

Re: oscam - nastavení

Příspěvek od stefan1973 » 19 září, 2015, 11:15

Ahojte!

Mám 1 problem.
Mám Amiko A3, Oscam, Nefunguje cez DIGI/UPC Hbo Comedy, presnejšie po pár sec. zamrzne. V čom može byt problém?

ronin790
Příspěvky: 28
Registrován: 31 květen, 2015, 01:12
Stav: Offline

Re: oscam - nastavení

Příspěvek od ronin790 » 19 září, 2015, 17:18

stefan1973 píše:Ahojte!

Mám 1 problem.
Mám Amiko A3, Oscam, Nefunguje cez DIGI/UPC Hbo Comedy, presnejšie po pár sec. zamrzne. V čom može byt problém?
Edituj oscam.dvbapi. Buď zvol prioritný caid alebo ignored,
Základ.syntax:
priority
P: CAID[:][provider ID][:][service ID][:][ECM PID]

ignored
I: CAID[:][provider ID][:][service ID][:][ECM PID]

Ak nepomôže, tak môžeš zakázať digi aj cez oscam.services. Napr. zadefinuješ určité kanály, kt. xceš z digi alebo iba zakážeš ten jeden
oscam.services
[+digi]
caid = 1802,1880
provid = 000000,002011,002111
srvid = 0fbe,2afd,041a,03f2,0d7a,0cf8..........
Ashampoo_Snap_2015.09.19_17h05m49s_002_.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dreambox DM520OpenATV 6.1OSCam Emu 11391

stefan1973
Příspěvky: 2
Registrován: 19 září, 2015, 11:13
Stav: Offline

Re: oscam - nastavení

Příspěvek od stefan1973 » 20 září, 2015, 22:20

ĎAKUJEM!!!

Ja som full amater,,,mozem ta poprosit ...doplnit tieto údaje:

priority
P: CAID[:][provider ID][:][service ID][:][ECM PID]

ignored
I: CAID[:][provider ID][:][service ID][:][ECM PID]

tak aby tam pri HBO COMEDY ostalo len kodovanie od UPC .....

ĎAKUJEM!!!!!!!

ronin790
Příspěvky: 28
Registrován: 31 květen, 2015, 01:12
Stav: Offline

Re: oscam - nastavení

Příspěvek od ronin790 » 21 září, 2015, 16:15

Na oscam webif máš všetky údaje, stačí nakopírovať.
Dreambox DM520OpenATV 6.1OSCam Emu 11391

zbynca
Příspěvky: 4
Registrován: 2 květen, 2017, 18:12
Stav: Offline

Re: oscam - nastavení

Příspěvek od zbynca » 2 květen, 2017, 20:55

Může mi někdo poradit co bude špatně když se mi nechce na PC v prohlížeči zobrazit oscam webif na výchozím portu co je v configu (8081), když ftp i webif jedou? V pluginech je nainstalovaný verze svn11359. Nechce mi to číst kartu Skylink tak se snažím zjistit proč ... Jinak mám VU+ zero.

Dik

Uživatelský avatar
fanwader
Příspěvky: 870
Registrován: 10 březen, 2015, 07:03
Bydliště: SK/CZ
Stav: Offline

Re: oscam - nastavení

Příspěvek od fanwader » 2 květen, 2017, 21:14

nemáš tam nahodou port 8888 ?
8081 je default u wicardu
zbal do raru a pošli oscam.conf
Linux mipsel Parabola AL Emme Esse/LNB Inverto black/Motor
Oscam11390 , Ncam1.5 , Gcam1.0

zbynca
Příspěvky: 4
Registrován: 2 květen, 2017, 18:12
Stav: Offline

Re: oscam - nastavení

Příspěvek od zbynca » 2 květen, 2017, 21:27

fanwader píše:nemáš tam nahodou port 8888 ?
8081 je default u wicardu
zbal do raru a pošli oscam.conf
Ne, je tam 8081, je to conf bez uprav ...

[global]
disablelog = 1
disableuserfile = 1
usrfileflag = 0
maxlogsize = 10
preferlocalcards = 1
saveinithistory = 1
lb_mode = 0
unlock_parental = 1

[cs378x]
port = 12005

[webif]
httpport = 8081
httpallowed = 10.0.0.0-10.255.255.255,172.16.0.0-172.31.255.255,192.168.0.0-192.168.255.255,127.0.0.1

[dvbapi]
enabled = 1
pmt_mode = 6
au = 1
user = dvbapiau
boxtype = dreambox

Zkoušel jsem jich už aspoň 6 a měnit i porty a stále nic ... jako by neběžel vůbec.
Naposledy upravil(a) zbynca dne 2 květen, 2017, 21:41, celkem upraveno 1 x.

tomko
Příspěvky: 182
Registrován: 12 březen, 2015, 20:19
Stav: Offline

Re: oscam - nastavení

Příspěvek od tomko » 2 květen, 2017, 21:31

Ono niekedy pomôže reštart sieťového pripojenia
hdenibox, openHDF-storm

Odpovědět

Zpět na „Oscam“