Toto fórum podporuje Tapatalk
Toto fórum je zde proto aby jste si navzájem pomáhali a radili a né aby jste se navzájem uráželi.Vyvarujte se takového jednání.
Upozornění ! Na tomto fóru se nesbírají žádné statistiky a údaje o uživatelích.

nefunkcni pripojeni na czsk.tv

Odpovědět
Bubik
Příspěvky: 4
Registrován: 4 duben, 2015, 06:28
Stav: Offline

nefunkcni pripojeni na czsk.tv

Příspěvek od Bubik » 4 duben, 2015, 06:32

Nevite nekdo proc mi nejde pripojeni na czsk.tv z Ariva 252 combo?
Normalne v newcamd client bastavim URL, port 14500 a jmeno a heslo. Ariva se priloguje ale v seznamu na czsk.tv mi u uzivatele sviti misto zelene tecky
modra tecka a neni to online ale idle.... A televize samozrejme nehraje. Nevim kde je chyba.
Jine servery mi normalne hrajou.
Poradi mi nekdo? Pripadne nemate nekdo firmware s kterym czsk.tv urcite funguje?

Uživatelský avatar
oneeeee
Příspěvky: 674
Registrován: 10 březen, 2015, 17:46
Bydliště: martin
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: nefunkcni pripojeni na czsk.tv

Příspěvek od oneeeee » 4 duben, 2015, 07:10

polovičné otázky sú nám na dve veci. aký emulátor používaš,aké máš pripojenie,kolko sat.prijímačov máš na jednu adresu. na volných serveroch to tiež svieti na modro, lebo na jednu adresu je ich pripojených viac. síce naskočí zelená ale dlho to nevydrží. viac hláv viac rozumu , potrebujeme viac informácii.
na tomto fore som skončil .ďakujem za pochopenie .

Uživatelský avatar
fanwader
Příspěvky: 868
Registrován: 10 březen, 2015, 07:03
Bydliště: SK/CZ
Stav: Offline

Re: nefunkcni pripojeni na czsk.tv

Příspěvek od fanwader » 4 duben, 2015, 08:57

Velice jednoduchá odpoved ,czsk má 2 druhy emulace cccam a mgcamd ty se snažíš pripojit pres newcamd ! proto svitiš na modro, použi cccam nebo mgcamd
Linux mipsel Parabola AL Emme Esse/LNB Inverto black/Motor
OSCam r11650-798

Bubik
Příspěvky: 4
Registrován: 4 duben, 2015, 06:28
Stav: Offline

Re: nefunkcni pripojeni na czsk.tv

Příspěvek od Bubik » 4 duben, 2015, 09:09

No ja si nemuzu vybirat ta Ariva ma jen uzivatelske menu a v nem je moznost jen tahle jedna. Ale normalne na ruskem serveru to funguje v pohode.
Zadam URL, port, jmeno a heslo a priloguji se a hraje to. Ale tady ani tuk. Predpokladam ze kdyz je tu sekce Ariva tak by to na arive fungovat melo.
Ale pokud Ariva czsk.tv neumi no tak se asi neda nic delat. Tohle je dotaz pro nekoho kdo ma Arivu a funguje mu to. Pokud ma nekdo dreambox tak
samozrejme muze pouzivat emulator jaky chce a hraje mu to. Ale v Arive tahle moznost proste neni.....

mod
Příspěvky: 305
Registrován: 9 březen, 2015, 16:29
Stav: Offline

Re: nefunkcni pripojeni na czsk.tv

Příspěvek od mod » 4 duben, 2015, 09:17

Na arivě jsem skoušel připojení přes cccam a vše běželo v pořádku,newcamd nepoužívam.

Uživatelský avatar
fanwader
Příspěvky: 868
Registrován: 10 březen, 2015, 07:03
Bydliště: SK/CZ
Stav: Offline

Re: nefunkcni pripojeni na czsk.tv

Příspěvek od fanwader » 4 duben, 2015, 09:20

Rusáci asi použivají newcamd , každy provider ma svuj port tzn. sky port 15000/digi port 15200 atd -mgcamd je spojení všech provideru do jednoho multiportu napr 14500 nechce se mi verit že ariva nemá cccam :shock:
Linux mipsel Parabola AL Emme Esse/LNB Inverto black/Motor
OSCam r11650-798

Bubik
Příspěvky: 4
Registrován: 4 duben, 2015, 06:28
Stav: Offline

Re: nefunkcni pripojeni na czsk.tv

Příspěvek od Bubik » 4 duben, 2015, 09:52

Tak uz jsem to zprovoznil, dekuji vsem za snahu pomoci.... :D

Uživatelský avatar
fanwader
Příspěvky: 868
Registrován: 10 březen, 2015, 07:03
Bydliště: SK/CZ
Stav: Offline

Re: nefunkcni pripojeni na czsk.tv

Příspěvek od fanwader » 4 duben, 2015, 09:57

Pridej návod i pro ostatní majitelé arivy možná pomužeš dalšim 8-), našel si v menu cccam ?
Linux mipsel Parabola AL Emme Esse/LNB Inverto black/Motor
OSCam r11650-798

Bubik
Příspěvky: 4
Registrován: 4 duben, 2015, 06:28
Stav: Offline

Re: nefunkcni pripojeni na czsk.tv

Příspěvek od Bubik » 4 duben, 2015, 20:41

Navod je jednoduchy na tom radku kde je newcand client se da sipka doprava a postupne se tam meni newcamd server, CCCam, MgCamd, takze se vybere co je potreba a pak uz staci zadat URL, port, login a heslo a uz to frci...
Problem je ze jmi vzdycky vsechno fungovalo na newcamd client tak jsem neresil ze to ma jeste dalsi funkce...

Odpovědět

Zpět na „Ariva 252 Combo“