Toto fórum podporuje Tapatalk
Toto fórum je zde proto aby jste si navzájem pomáhali a radili a né aby jste se navzájem uráželi.Vyvarujte se takového jednání.
Upozornění ! Na tomto fóru se nesbírají žádné statistiky a údaje o uživatelích.
 ! Zpráva od: admin
Skylink caid 0624 CZ+SK
Tak všechny programy pro region SK -CZ již stabilizovány a pracují normálně
canal+ sport cz-sk,Markíza krimi HD a další již pracují bez problému
Upozornění Skylink caid 0D96 bude vypnut přejděte na caid 0624 pokud máte někde na satelitní přijímači propsán
tento caid 0D96 odstraňte ho a načte se Vám caid 0624

Vypadky

Odpovědět
Uživatelský avatar
pup
Administrátor fóra
Příspěvky: 21
Registrován: 5 únor, 2024, 12:05
Stav: Offline

Re: Vypadky

Příspěvek od pup » 5 únor, 2024, 23:39

spíše mě zajímá jestli skylink neposíla bad ecm
restart nic neřeší když neznám příčinu

francuz
Příspěvky: 17
Registrován: 14 leden, 2017, 02:50
Stav: Offline

Re: Vypadky

Příspěvek od francuz » 6 únor, 2024, 07:34

Ahoj, ráno okolo 5:15 Markíza hd jeden zásek za druhým,absolútne nepozeratelne.Ten istý scenár ecm okolo 300-400 ms.
Octagon SF8008, OSCam_11.719.r798_V.9

Uživatelský avatar
pup
Administrátor fóra
Příspěvky: 21
Registrován: 5 únor, 2024, 12:05
Stav: Offline

Re: Vypadky

Příspěvek od pup » 6 únor, 2024, 17:54

Zkoušel jsem vyšší rychlost na čtečce 960 mhz abych snížil ecm ms a moc se jí to nelíbilo

fatter
Příspěvky: 4
Registrován: 31 leden, 2024, 10:38
Stav: Offline

Re: Vypadky

Příspěvek od fatter » 7 únor, 2024, 13:39

Ahojte, mne to robi to iste mam sice vzdialeny server ale tak isto sa to sprava- 100% ecm ok, 200-400ms, napriek tomu na par sec zamrzne obraz

Uživatelský avatar
pup
Administrátor fóra
Příspěvky: 21
Registrován: 5 únor, 2024, 12:05
Stav: Offline

Re: Vypadky

Příspěvek od pup » 7 únor, 2024, 15:10

Jsem si vědom toho to kouzla a hledám co to může způsobovat.Kdyby byla ztráta ecm tak je jasné co řešit
ale tento jev je unikátní.
Sedím nad tím a hledám co to může způsobovat

Takže základní dotaz pro všechny kteří mají 100 % ecm jestli se to děje jen na oscamu mrznutí ?

Prolejzal jsem fora a je to problém oscamů některých verze se tak chovají

francuz
Příspěvky: 17
Registrován: 14 leden, 2017, 02:50
Stav: Offline

Re: Vypadky

Příspěvek od francuz » 7 únor, 2024, 17:30

Neviem,idem skúsiť překlopit linku na cccam
Octagon SF8008, OSCam_11.719.r798_V.9

francuz
Příspěvky: 17
Registrován: 14 leden, 2017, 02:50
Stav: Offline

Re: Vypadky

Příspěvek od francuz » 7 únor, 2024, 17:53

Takže překlopené na cccam 2.3.9 a seká to ešte viac ako na oscame.Markiza server 1 behom 5 minut zásek asi každych 25 sekúnd.Davam naspäť oscam no tom cccame sa to nedá absolútne pozerať
Octagon SF8008, OSCam_11.719.r798_V.9

Uživatelský avatar
orfin2
Příspěvky: 15
Registrován: 16 leden, 2024, 08:04
Stav: Offline

Re: Vypadky

Příspěvek od orfin2 » 7 únor, 2024, 17:56

pup píše:
7 únor, 2024, 15:10
Jsem si vědom toho to kouzla a hledám co to může způsobovat.Kdyby byla ztráta ecm tak je jasné co řešit
ale tento jev je unikátní.
Sedím nad tím a hledám co to může způsobovat

Takže základní dotaz pro všechny kteří mají 100 % ecm jestli se to děje jen na oscamu mrznutí ?

Prolejzal jsem fora a je to problém oscamů některých verze se tak chovají
mám pocit, že @Ritchy tohle už zkoušel a nemělo to žádný vliv
GigaBlue IP UHD 4K
OSCam: 1.20_svn Build: r11715 Compiler: arm-oe-linux-gnueabi

Uživatelský avatar
pup
Administrátor fóra
Příspěvky: 21
Registrován: 5 únor, 2024, 12:05
Stav: Offline

Re: Vypadky

Příspěvek od pup » 7 únor, 2024, 18:21

požívám také verzi 11715
jinak servery podporují max do verze cccam 2.3.0
Je ale zajímavé že vetšině to funguje bez problémů dnes
jsem komunikoval se spoustou lidí a věršina je spokojena.
Což ale neznamená že to nebudu řešit prostě mě to zajímá už z principu co to dělá
mít 100 % ecm a mrznutí ale prohledával jsem fora kde se to řeší
https://cs-forum.eu/viewtopic.php?t=87

Uživatelský avatar
Ritchy
Příspěvky: 33
Registrován: 6 duben, 2015, 15:51
Stav: Offline

Re: Vypadky

Příspěvek od Ritchy » 7 únor, 2024, 19:10

osobně jsem zkoušel změnu protokolu na MgCamd na serveru a samozřejmě v přijímači. Nepomohlo to. Namísto OSCAM jsem pak pro linky CCCAM použil v přijímači CCCAM 2.1.4 i 2.3.0, problém přetrvával a vzhledem k nepravidelnosti výpadků ani nevím, zda to bylo lepší či hořší.
Turris Omnia @ 2x Octagon SF8008
Grundig Universal Twin-LNB GLT40 @ Skymaster 14880

Odpovědět

Zpět na „Diskuze“