Toto fórum podporuje Tapatalk
Toto fórum je zde proto aby jste si navzájem pomáhali a radili a né aby jste se navzájem uráželi.Vyvarujte se takového jednání.
Upozornění ! Na tomto fóru se nesbírají žádné statistiky a údaje o uživatelích.
Toto fórum je zde proto aby jste si navzájem pomáhali a radili a né aby jste se navzájem uráželi.Vyvarujte se takového jednání.
Upozornění ! Na tomto fóru se nesbírají žádné statistiky a údaje o uživatelích.
Diskuze
- buree
- Stav: Offline
Re: Diskuze
ok super podarilo sa to ĎAKUJEM za pomoc
Xtrend et9500 enigma2, Ferguson ariva 200hd, 100e, 7018 ucl, motor SG-2100, al parabola 85,oscam ,skylink,
-
Ahoj,dá se použít plugin na zálohu dflash nebo je lepší ten BackupSuite? Záloha image do DM800se se nahraje klasicky přes lan jako kdybych nahrával image?
DM800se, image OpenPli4
-
Použij na xtrend BackupSuite,dflash je spíše pro dreambox
-
Tak dflash mám Dreambox. Právě jsem stáhnul z nabídky pluginů image OpenPli plugin BackupSuite a nastal nekonečný restart tak jsem ho odinstaloval a pomohlo to. A tu zálohu to nahraji do boxu jako image když nahravám přes lan?
DM800se, image OpenPli4
-
do xtrendu přes lan těžko,tam se nahrává image i zaloha přes USB
-
Nejde mě nainstalovat do Dreamboxu plugin dflash zkoušel jsem několik verzi a nic. Jaká je osvěčená verze co použiváte?
DM800se, image OpenPli4
-
Sice nevím proč píšeš od včerejška do sekce pro XTREND,ale no nic co s tebou.
dflash je poslední dobou nějaká pošahaná,použij TsPanel a záloho si udělej přes něj
dflash je poslední dobou nějaká pošahaná,použij TsPanel a záloho si udělej přes něj
-
To jsem nějak nezaregistroval že to je diskuze na Xtrend pročítal jsem téma ohledně zálohy tak jsem to napsal jsem tak se omlouvám už si dám pozor. Tak jedině ten TSpanel řikáš. Zkoušel jsem dve verze starší a poslední dflash a nešla ani jedna. Tak díky zatím...
DM800se, image OpenPli4